Mudpuppy Puzzel Kaleido Wild - 500 stukjes

Vorige Artikel 7 van 11 Volgende
€ 16,95 (inclusief btw)

Ben je gek op dieren en maak je graag puzzels? Op deze bijzondere puzzel van Mudpuppy zie je veel mooi gekleurde dieren terug. Als je de puzzel helemaal af hebt, lijkt het net alsof je door een kaleidoscoop kijkt. De puzzel heeft een symmetrisch mandala-achtig patroon. Eentje waarnaar je blijft kijken!

De puzzel bestaat uit 500 stukjes. Op de doos van de puzzel staat dat deze puzzel geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit is een indicatie en zegt niet altijd alles. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier, kijk daarom samen met je kind naar het niveau waarop er wordt gepuzzeld. Lukt het nog niet alleen? Maak dan de puzzel gezellig samen. Want puzzelen is leuk voor jong én oud(er)!

Spelen is ook leren. Een puzzel is speelgoed dat je bijvoorbeeld ook terugziet op school. Het is educatief speelgoed, dat helpt met het leren en ontwikkelen van sorteren, ordenen en waarnemen. Door de leuke afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen en doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. Deze puzzel van Mudpuppy daagt niet alleen uit om te puzzelen, maar ook om daarna de verschillende dieren te bewonderen en te leren wat symmetrie is!

De Mudpuppy puzzel wordt geleverd in een mooie, stevige doos. De afmeting van de puzzel zelf is 51 x 51 centimeter. De puzzel is gemaakt van stevig karton met een grote diversiteit aan mooie kleuren.

Specificatie Omschrijving
Afmeting: 51 x 51 cm
Aantal stukjes: 500
Leeftijdsindicatie: 8+
Merk: Mudpuppy
© 2020 - 2022 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Je krijgt 10% korting op onze hele collectie!