Nieuw

Studio Ins & Outs Invulboek 4 - 12 jaar Mint

Vorige Artikel 3 van 11 Volgende
€ 24,95 (inclusief btw)

Met dit mooi geïllustreerde invulboek en opgroeiboek van Studio Ins & Outs leg jij alle mooiste momenten in de leeftijd van 4 - 12 jaar vast. Dit boek kan heel goed gebruikt worden naast het schoolfotoboek, omdat het juist over alle mijlpalen gaat die niet met school te maken hebben.

Zo is er ruimte voor negen verjaardagen, de zwemdiploma's, de avondvierdaagse, het wisselen van het melkgebit, vriendjes en vriendinnetjes, favoriete sporten en nog veel meer. Leg alle mooie momenten vast met leuke foto's. Ondertussen kom je vragen tegen zoals 'Wat wil ik later worden?', 'Wie waren er allemaal op mijn feestje?' en 'Wat is mijn idool?'. Heel erg leuk om later terug te lezen en de foto's terug te zien die bij die momenten hoorden.

Door de wire-O binding kun je de pagina's van het invulboek optimaal gebruiken en groeit het boek gewoon mee met alle foto's en knutsels, wel zo handig! De omslag van het schoolfotoboek is mint/donkerblauw, het binnenwerk zwart/wit.

Gebruik potloden, stiften, stickers en washi tape voor een extra persoonlijke twist. Wat zullen jullie blij zijn met deze mooi bewaarde herinneringen!

Specificatie Omschrijving
Aantal pagina's: 80 (inclusief omslag)
Formaat: 21 x 21 cm (vierkant)
Binding: Wire-O, zodat het boek ruimte heeft om dikker te worden door de foto's en knutsels.
Merk: Studio Ins & Outs
© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Kortingscode: school