Mudpuppy Glow In The Dark Puzzel Frogs & Lizards - 100 stukjes

Vorige Artikel 11 van 46 Volgende
€ 14,95 (inclusief btw)
Het artikel is (tijdelijk) uitverkocht.

Kikkers en hagedissen, je moet er maar van houden... Meester Aap bekijkt ze het liefst vanaf een flinke afstand... ;-) Maak deze puzzel en doe daarna het licht uit. Door het glow in the dark effect krijgt de puzzel een extra dimensie, de dieren worden nóg griezeliger! Ehhh, mooier natuurlijk! Kinderen vinden het geweldig, het zal zorgen voor uren puzzel plezier!

De puzzel bestaat uit 100 stukjes. Op de doos van de puzzel staat dat deze puzzel geschikt is voor kinderen vanaf 5 jaar. Dit is een indicatie en zegt niet altijd alles. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier, kijk daarom samen met je kind naar het niveau waarop er wordt gepuzzeld. Uiteraard is het ook erg leuk om samen met je kind een puzzel te maken, puzzelen is leuk voor jong én oud(er)!

Spelen is leren. Een puzzel is speelgoed dat je ook terugziet op school. Een puzzel is educatief speelgoed, dat helpt met het leren en ontwikkelen van sorteren, ordenen en waarnemen. Door de leuke afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen en doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. Deze puzzel van Mudpuppy daagt niet alleen uit om te puzzelen, maar ook om daarna de dieren te bewonderen in het donker!

De Mudpuppy puzzel wordt geleverd in een mooie, stevige doos. De afmeting van de puzzel zelf is 45 x 30 centimeter. De puzzel is gemaakt van stevig karton met een grote diversiteit aan mooie kleuren.

Specificatie Omschrijving
Afmeting: 45 x 30 cm
Aantal stukjes: 100
Leeftijdsindicatie: 5+
Merk: Mudpuppy
© 2020 - 2023 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Shop met 10% korting!