Yumbox Mini Snack 3 vakken Dreamy Purple

Vorige Artikel 15 van 55 Volgende
€ 21,95 (inclusief btw)

Het '10-uurtje' op school en andere snack momenten zijn nooit meer saai met deze fijne Mini Snack box van Yumbox. Dankzij z'n drie vakjes ben je altijd voorzien van een afwisselende snack, die ook nog eens lekker vers blijft. Ieder vakje wordt afzonderlijk afgesloten met het siliconen deksel, waardoor de verschillende snacks niet met elkaar in aanraking komen.

Deze Yumbox Mini Snack heeft de kleur Dreamy Purple uit de allernieuwste collectie. De losse tray heeft het thema 'Toucan', je vind er afbeeldingen van een toucan en allerlei lekkers op terug.

De Yumbox Mini Snack is lekvrij, waardoor je ook eenvoudig een lekkere dip kan meegeven of bijvoorbeeld kwark. Let op; de Yumbox is niet lekvrij als je water, sappen, dunne yoghurt of iets dergelijks gebruikt. Gebruik dus bijvoorbeeld humus als lekkere dip en dikke yoghurt of kwark. Varieer er lekker op los, zodat het altijd een feestje is om de Yumbox open te maken en van de snacks te smullen.

De snackbox is licht van gewicht en makkelijk te openen, zodat ze geschikt zijn voor schoolgaande kinderen van alle leeftijden. Heb je een korte schooldag? In de Mini Snack box kun je genoeg lekkers meenemen om de ochtend mee door te komen. Combineer de Mini Snack met de Yumbox Panino (4-vaks) of Original (6-vaks) als je een lange dag van huis bent.
Uiteraard is de snackbox ook voor volwassenen heel fijn om mee te nemen, bijvoorbeeld naar het werk. Ga je er een gezellig dagje op uit? Ook dan zijn de Yumboxen ideaal om mee te nemen.

De tray van de Yumbox is uitneembaar om goed schoon te kunnen maken. De Yumbox kan in de vaatwasser (bovenste plank, zonder droogprogramma). Echter adviseren wij om zowel de tray als de snackbox zoveel mogelijk met de hand af te wassen om de levensduur te verlengen. Gebruik voor het afwassen een zachte borstel en geen schuursponsje.

We bieden geen garantie op vervaging van de prints van de tray en vervorming van de buitenkant bij gebruik in de vaatwasser.

Specificatie Omschrijving
Inhoud: 1 vak van 180 ml, 1 vak van 80 ml en 1 vak voor bijvoorbeeld dipsausjes of kleine snacks, zoals rozijntjes of nootjes
Lekvrij: De Yumbox Mini Snack is volledig lekvrij. De inhoud blijft op zijn plaats en loopt niet over naar de andere vakken. Let op; De Yumbox is NIET lekvrij bij gebruik van water of vloeistoffen.
Afmeting: 14,7 x 10,2 x 5,1 cm
Voedselveilig: De Yumbox is volledig samengesteld uit voedselveilig materiaal; vrij van BPA, PVC en ftalaten (weekmakers).
Merk: Yumbox
© 2020 - 2022 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Je krijgt 10% korting op onze hele collectie!