Mudpuppy Folie Puzzel Werkvoertuigen - 100 stukjes

Vorige Artikel 9 van 9
€ 14,95 (inclusief btw)

Deze puzzel van Mudpuppy met indrukwekkende werkvoertuigen is wel heel leuk om te maken. Zeker kleine bouwvakkers kunnen hun hart ophalen. Extra leuk is dat de puzzel folie accenten heeft. Dit geeft de stoere puzzel een extra dimensie. Kinderen vinden het geweldig!

De puzzel bestaat uit 100 stukjes. Op de doos van de puzzel staat dat deze puzzel geschikt is voor kinderen vanaf 5 jaar. Dit is een indicatie en zegt niet altijd alles. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier, kijk daarom samen met je kind naar het niveau waarop er wordt gepuzzeld. Uiteraard is het ook erg leuk om samen met je kind een puzzel te maken, puzzelen is leuk voor jong én oud(er)!

Spelen is leren. Een puzzel is speelgoed dat je ook terugziet op school. Een puzzel is educatief speelgoed, dat helpt met het leren en ontwikkelen van sorteren, ordenen en waarnemen. Door de leuke afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen en doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. Deze puzzel van Mudpuppy daagt niet alleen uit om te puzzelen, maar ook om alle namen van de verschillende werkvoertuigen te leren benoemen.

De Mudpuppy puzzel wordt geleverd in een mooie, stevige doos. Ook op de doos vind je de folie accenten terug. De afmeting van de puzzel zelf is 45 x 30 centimeter. De puzzel is gemaakt van stevig karton met een grote diversiteit aan mooie kleuren.

Specificatie Omschrijving
Afmeting: 45 x 30 cm
Aantal stukjes: 100
Leeftijdsindicatie: 5+
Merk: Mudpuppy
© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Meester Aap is er even tussenuit. Shop nu alles met 10% korting!