Pre-order

Yumbox Tapas XL 5 vakken Dreamy Purple

Vorige Artikel 25 van 52 Volgende
€ 35,95 (inclusief btw)

Let op; dit is een pre-order artikel. We verwachten deze Yumbox rond 28 september op voorraad te hebben. Bestellen kan alvast. Meer informatie over pre-orders kun je hier vinden.

Deze Tapas XL lunchbox van Yumbox met 5 vakjes zorgt ervoor dat je een goed gevarieerde lunch mee kan geven. Dankzij z'n siliconen deksel wordt elk vakje afzonderlijk afgesloten en blijft de lunch lekker vers, de verschillende etenswaren komen niet met elkaar in aanraking.

Deze Yumbox Tapas XL heeft de nieuwe kleur Dreamy Purple. De losse tray heeft het thema 'Bon appetit', je vind er afbeeldingen op van allerlei lekkers. De afbeeldingen geven je suggesties voor een lekkere lunch én helpen je om gezond en gevarieerd te eten.

De Yumbox is lekvrij, waardoor je ook eenvoudig een lekkere dip kan meegeven of bijvoorbeeld yoghurt. Let op; de Yumbox is niet lekvrij als je water, sappen, dunne yoghurt of iets dergelijks gebruikt. Gebruik dus bijvoorbeeld humus als lekkere dip en dikke yoghurt of kwark. Varieer er lekker op los, zodat het altijd een feestje is om de Yumbox open te maken en van de lunch te smullen. 

De lunchbox is makkelijk te openen, zodat ze ook geschikt zijn voor schoolgaande kinderen. Er past extra veel in, dus de lunchbox is geschikt voor grote(re) eters en volwassenen. De lunchbox is ideaal om mee te nemen naar school of naar kantoor. De Yumbox Tapas XL mag natuurlijk niet ontbreken als je er een gezellige dag op uit gaat, bijvoorbeeld voor een picknick. 

De tray van de Yumbox is uitneembaar om goed schoon te kunnen maken. De Yumbox kan in de vaatwasser (bovenste plank, zonder droogprogramma). Echter adviseren wij om zowel de tray als de lunchbox zoveel mogelijk met de hand af te wassen om de levensduur te verlengen. Gebruik voor het afwassen een zachte borstel en geen schuursponsje.

We bieden geen garantie op vervaging van de prints van de tray en vervorming van de buitenkant bij gebruik in de vaatwasser.

Specificatie Omschrijving
Inhoud: 1 groot vak, 3 kleinere vakken en 1 klein vakje voor bijvoorbeeld dipsausjes of kleine snacks, zoals rozijntjes of nootjes.
Lekvrij: De Yumbox Tapas XL is volledig lekvrij. De inhoud blijft op zijn plaats en loopt niet over naar de andere vakken. Let op; De Yumbox is NIET lekvrij bij gebruik van water of vloeistoffen.
Afmeting: 24 x 17,5 x 4,5 cm
Voedselveilig: De Yumbox is volledig samengesteld uit voedselveilig materiaal; vrij van BPA, PVC en ftalaten (weekmakers).
Merk: Yumbox
© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Kortingscode: school