CamelBak Eddy+ Kids 400 ml Dino Bones - RVS

Vorige Artikel 21 van 58 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

Veel kids zijn gefascineerd door dinosaurussen. Werkelijk álles is interessant, dus ook alle weetjes over de skeletten van deze uitgestorven dieren. Op deze drinkfles van CamelBak zie je verschillende dinoskeletten, welke zijn afgebeeld in een frisse kleur blauw. 

De CamelBak drinkfles is gemaakt van enkelwandig roestvrijstaal en is lekvrij. Het voordeel van roestvrijstaal is dat de drank langer koel kan worden gehouden. Daarnaast houdt roestvrijstaal geen nare geurtjes vast.

De drinkfles is robuust en kan goed tegen een stootje. Verder heeft de CamelBak Eddy+ Kids drinkfles een mooie inhoud van 400 milliliter. Voldoende drinken is erg belangrijk. De drinkfles is compact en past in elke rugzak. De drinkfles is dus ideaal voor onderweg of om mee te nemen naar school. 

De drinktuit open je eenvoudig met een druk op de knop. De tuit opent zich door er zacht op te bijten. Omdat de tuit is verbonden aan het rietje komt de vloeistof omhoog zodra je zuigt. Dit geeft veel drinkcomfort bij kinderen. Het mondstuk sluit vanzelf na het drinken, zodat de beker niet kan lekken. Ook als de drinkfles omvalt, wordt de vloeistof goed tegengehouden door de drinktuit. Let op; de CamelBak drinkfles is niet geschikt voor koolzuurhoudende dranken.

Met het rietje kan de hele beker goed leeggedronken worden. Na het drinken duw je de drinktuit naar achteren om de drinkfles te sluiten. Dit is ook goed te doen met kleine handjes.  

Het schoonmaken van de drinkfles gaat gelukkig snel en eenvoudig. De dop, drinktuit en het rietje kunnen in de vaatwasser in het bovenste rek. Na het reinigen zet je de dop makkelijk in elkaar met de tuit en het rietje, waarna je deze weer op de drinkfles kan draaien. Let op; de fles zelf is van roestvrijstaal en kan niet in de vaatwasser. Door de grote opening is deze eenvoudig met de hand af te wassen. 

De CamelBak Eddy+ Kids drinkfles is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Let op; de drinktuit opent door er zacht op te 'bijten'. Door te hard bijten en na langdurig gebruik ontstaan er barstjes in de tuit, waardoor de drinkfles niet meer lekvrij zal zijn. Dit valt niet onder enige garantie. De tuit en het rietje zijn als set vervangbaar om dit probleem op te lossen. Daarnaast adviseren wij vanwege hygiëne de tuit en het rietje na enige tijd te vervangen.

De CamelBak Eddy+ Kids Bite Valves & Straws Clear is een set die bestaat uit twee rietjes en twee wit transparante drinktuiten. Deze kun je hier vinden.

Specificatie Omschrijving
Inhoud: 400 ml
Vaatwasserbestendig: De drinktuit, dop en het rietje kunnen in de vaatwasser. De drinkfles is van roestvrijstaal, deze kan NIET in de vaatwasser
Isolerend: Ja
Lekvrij: Ja
BPA vrij: Ja
Materiaal: Enkelwandig roestvrijstaal
Afmeting: 16,8 x 7,8 cm
Geschikt voor kinderen vanaf: 3 jaar oud
Merk: CamelBak
© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Meester Aap is er even tussenuit. Shop nu alles met 10% korting!