Crocodile Creek Puzzel Dragon Adventure - 72 stukjes

Vorige Artikel 48 van 80 Volgende
€ 15,95 (inclusief btw)

Wow, kijk al die vuurspuwende draken eens! Ze zijn stuk voor stuk indrukwekkend. En heb je dat prachtige kasteel al gezien?! Puzzel alle 72 stukjes in elkaar en verzin daarna je eigen verhaal bij de puzzel. Wat voor geluid maken de draken? Welke kleur draak kan het verst vuurspuwen? Puzzel, speel en leer!

Op de doos van de puzzel staat dat deze puzzel geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar. Dit is een indicatie en zegt niet altijd alles. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier en heeft verschillende interesses. Kijk daarom samen met je kind naar het niveau waarop er wordt gepuzzeld en of de afbeeldingen genoeg aanspreken. Uiteraard is het ook erg leuk om samen met je kind een puzzel te maken, puzzelen is leuk voor jong én oud(er)!

Spelen is leren. Een puzzel is speelgoed dat je ook terugziet op school. Een puzzel is educatief speelgoed, dat helpt met het leren en ontwikkelen van sorteren, ordenen en waarnemen. Door de leuke afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen en doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. 

De Crocodile Creek puzzel wordt geleverd in een mooie doos. De afmeting van de puzzel zelf is 35 x 48 centimeter. De puzzel is gemaakt van stevig karton met een grote diversiteit aan mooie kleuren.

Specificatie Omschrijving
Afmeting: 35 x 48 cm
Aantal stukjes: 72
Leeftijdsindicatie: 6+
Merk: Crocodile Creek
© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Meester Aap is er even tussenuit. Shop nu alles met 10% korting!