Crocodile Creek Puzzel & Poster World - 200 stukjes

Vorige Artikel 50 van 93 Volgende
€ 15,95 (inclusief btw)

Puzzel en reis de hele wereld over. Over de Atlantische Oceaan naar Noord Amerika en van Afrika naar Antarctica. Onderweg op je reis leer je waar alle verschillende dieren leven op de wereld. Een ware ontdekkingsreis, elke keer weer als je de puzzel maakt! Puzzel de 200 stukjes in elkaar, speel en leer!

Op de doos van de puzzel staat dat deze puzzel geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar. Dit is een indicatie en zegt niet altijd alles. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier, kijk daarom samen met je kind naar het niveau waarop er wordt gepuzzeld. Uiteraard is het ook erg leuk om samen met je kind een puzzel te maken, puzzelen is leuk voor jong én oud(er)!

Spelen is leren. Een puzzel is speelgoed dat je ook terugziet op school. Een puzzel is educatief speelgoed, dat helpt met het leren en ontwikkelen van sorteren, ordenen en waarnemen. Door de mooie afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen en doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. Spelenderwijs wordt er kennis opgedaan over de verschillende werelddelen en dieren. 

De Crocodile Creek puzzel wordt geleverd in een ronde doos. De afmeting van de puzzel zelf is 40 x 61 centimeter. De puzzel is gemaakt van stevig karton met een grote diversiteit aan mooie kleuren. Bij de puzzel wordt een mooie poster geleverd. Deze kun je gebruiken ter ondersteuning tijdens het puzzelen, maar natuurlijk kun je deze ook een mooi plekje aan de muur geven.

Specificatie Omschrijving
Afmeting: 40 x 61 cm
Aantal stukjes: 200
Leeftijdsindicatie: 6+
Merk: Crocodile Creek
© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Je krijgt vandaag 10% korting!