Pre-order

Studio Ins & Outs Schoolfotoboek Monochrome

Vorige Artikel 3 van 26 Volgende
€ 24,95 (inclusief 9% btw)

Let op; dit is een pre-order artikel. We verwachten het schoolfotoboek rond 15 april op voorraad te hebben. Bestellen kan alvast. Meer informatie over pre-orders kun je hier vinden.

Maak een unieke herinnering aan de basisschooltijd met dit mooi geïllustreerde schoolfotoboek van Studio Ins & Outs! Leg alle mooie momenten per schooljaar vast met foto's en leuke knutselwerkjes.

Voor elk schooljaar is er ruimte voor de schoolfoto, klassenfoto, kinderfeestjes, het schoolreisje, leuke vragen en weetjes én kun je er mooie knutselwerkjes in opplakken. Dit schoolfotoboek draait dus niet alleen om de foto's, maar om alle mooie momenten die ze gedurende de basisschooltijd meemaken.

Op de eerste pagina van het schoolfotoboek plak je 'alle foto's op een rij', het is super leuk om te zien hoe je kind elk jaar weer een jaar ouder is geworden en is veranderd.
Per groep zijn er toepasselijke vragen, zoals in Groep 1: 'Hoe vond ik de eerste schooldag?' en 'Moest ik erg wennen op school?' en in Groep 6: 'Mijn lievelingsvak is:'.

Door de wire-O binding kun je de pagina's optimaal gebruiken en groeit het boek gewoon mee met alle foto's en knutselwerkjes, wel zo handig! Zowel de omslag van het schoolfotoboek als het binnenwerk ervan zijn zwart/wit.

Gebruik potloden, stiften, stickers en washi tape voor een extra persoonlijke twist. Wat zullen jullie blij zijn met deze mooi bewaarde herinneringen!

Bekijk ook eens de Themaset 'Back to School' van Studio Ins & Outs. Deze leuke set is speciaal ontworpen voor dit schoolfotoboek.

Specificatie Omschrijving
Aantal pagina's: 80 (inclusief omslag)
Formaat: 21 x 21 cm (vierkant)
Binding: Wire-O, zodat het boek ruimte heeft om dikker te worden door de foto's en knutsels.
Merk: Studio Ins & Outs
© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel