-12%

Mudpuppy Puzzel Geography Solar System - 70 stukjes

Vorige Artikel 11 van 23 Volgende
€ 20,95 € 18,50 (inclusief btw)

Voor alle kinderen die zijn gefascineerd voor alles wat zich in het heelal afspeelt en graag een puzzel maken, is deze puzzel van Mudpuppy een prachtig cadeau. Extra bijzonder zijn de puzzelstukjes in de vorm van de verschillende planeten. Op de achterkant van de puzzel staan de namen van elk hemellichaam in drie verschillende talen. 

De puzzel bestaat uit 70 stukjes. In verband met het thema is deze Mudpuppy puzzel geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Dit is uiteraard een indicatie en zegt niet altijd alles. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier, kijk daarom samen met je kind naar het niveau waarop er wordt gepuzzeld en zijn/haar interesse en kennis. 

Spelen is leren. Een puzzel is speelgoed dat je ook terugziet op school. Een puzzel is educatief speelgoed, dat helpt met het leren en ontwikkelen van sorteren, ordenen en waarnemen. Door de leuke afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen en doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. Deze puzzel van Mudpuppy daagt niet alleen uit om te puzzelen, maar ook om te leren over de verschillende planeten.

De Mudpuppy puzzel wordt geleverd in een mooie, stevige doos. De afmeting van de puzzel zelf is 59 x 42 centimeter. De puzzel is gemaakt van stevig karton met een grote diversiteit aan mooie kleuren.

Specificatie Omschrijving
Afmeting: 59 x 42 cm
Aantal stukjes: 70
Leeftijdsindicatie: 5+
Merk: Mudpuppy
© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Kortingscode: school