Crocodile Creek Vloerpuzzel Barnyard 123 - 36 stukjes

Vorige Artikel 10 van 23 Volgende
€ 16,95 (inclusief btw)

Wat een feest op de boerderij! De slingers hangen en alle dieren zijn vrolijk. Puzzel alle dieren bij elkaar en ga daarna op zoek naar alle dieren en voorwerpen die op de rand van de vloerpuzzel staan. Kun jij ze allemaal vinden? 

De puzzel bestaat uit 36 stukjes. Op de doos van de puzzel staat dat deze puzzel geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar. Dit is een indicatie en zegt niet altijd alles. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier, kijk daarom samen met je kind naar het niveau waarop er wordt gepuzzeld. Uiteraard is het ook erg leuk om samen met je kind een puzzel te maken, puzzelen is leuk voor jong én oud(er)!

Spelen is leren. Een puzzel is speelgoed dat je ook terugziet op school. Een puzzel is educatief speelgoed, dat helpt met het leren en ontwikkelen van sorteren, ordenen en waarnemen. Door de leuke afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen en doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. Deze puzzel van Crocodile Creek daagt niet alleen uit om te puzzelen, maar ook om daarna alle boerderijdieren te leren kennen.

De Crocodile Creek puzzel wordt geleverd in een mooie, stevige silhouetdoos. De afmeting van de puzzel zelf is 68 x 50 centimeter. De puzzel is gemaakt van stevig karton met een grote diversiteit aan mooie kleuren.

Specificatie Omschrijving
Afmeting: 68 x 50 cm
Aantal stukjes: 36
Leeftijdsindicatie: 3+
Merk: Crocodile Creek
© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Meester Aap is er even tussenuit. Shop nu alles met 10% korting!