-25%

Mudpuppy Zoek & Vind Puzzel Dinosaurs - 64 stukjes

Vorige Artikel 4 van 8 Volgende
€ 19,95 € 15,00 (inclusief btw)

Deze puzzel van Mudpuppy staat vol met prachtig gekleurde dino's, planten, bomen en bloemen. Weten jullie welke dino's het precies zijn? Maak eerst de puzzel en test daarna de kennis. Na het puzzelen kun je de dino's die aan de zijkant van de puzzel staan afgebeeld opzoeken en observeren. Zo kom je onder andere de tyrannosaurus rex, brachiosaurus en baby triceratops tegen op de puzzel.

De puzzel bestaat uit 64 stukjes. Op de doos van de puzzel staat dat deze puzzel geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar. Dit is een indicatie en zegt niet altijd alles. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier, kijk daarom samen met je kind naar het niveau waarop er wordt gepuzzeld. Uiteraard is het ook erg leuk om samen met je kind een puzzel te maken, puzzelen is leuk voor jong én oud(er)!

Spelen is leren. Een puzzel is speelgoed dat je ook terugziet op school. Een puzzel is educatief speelgoed, dat helpt met het leren en ontwikkelen van sorteren, ordenen en waarnemen. Door de leuke afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen en doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. Deze puzzel van Mudpuppy daagt niet alleen uit om te puzzelen, maar ook om de stoere dino's te observeren en te leren kennen.

De Mudpuppy puzzel wordt geleverd in een mooie, stevige doos. De afmeting van de puzzel zelf is 59 x 39 centimeter. De puzzel is gemaakt van stevig karton met een grote diversiteit aan mooie kleuren.

Specificatie Omschrijving
Afmeting: 59 x 39 cm
Aantal stukjes: 64
Leeftijdsindicatie: 4+
Merk: Mudpuppy
© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Kortingscode: school