Crocodile Creek Puzzel Een Dag In Het Museum - Space - 72 stukjes

Vorige Artikel 7 van 22 Volgende
€ 15,95 (inclusief 21% btw)
Het artikel is (tijdelijk) uitverkocht.

Stukje voor stukje ontdek je met deze puzzel van Crocodile Creek wat er allemaal te zien en te beleven valt in het ruimtevaartmuseum. Zo ontdek je er de verschillende ruimteschepen en kom je veel bezoekers van alle leeftijden tegen.

De puzzel bestaat uit 72 stukjes. Op de doos van de puzzel staat dat deze puzzel geschikt is voor kinderen vanaf 5 jaar. Dit is een indicatie en zegt niet altijd alles. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier, kijk daarom samen met je kind naar het niveau waarop er wordt gepuzzeld. Uiteraard is het ook erg leuk om samen met je kind een puzzel te maken, puzzelen is leuk voor jong én oud(er)!

Spelen is leren. Een puzzel is speelgoed dat je ook terugziet op school. Een puzzel is educatief speelgoed, dat helpt met het leren en ontwikkelen van sorteren, ordenen en waarnemen. Door de leuke afbeeldingen die terug te zien zijn op de puzzel, worden kinderen uitgedaagd verder te puzzelen en doen ze kennis op van wat ze zien op de puzzel. Deze puzzel van Crocodile Creek daagt niet alleen uit om te puzzelen, maar ook om de verschillende ruimteschepen te observeren en te leren kennen.

Deze Crocodile Creek puzzel wordt geleverd in een stevige kartonnen koker. De afmeting van de puzzel zelf is 35 x 48 centimeter. De puzzel is gemaakt van stevig karton met een grote diversiteit aan mooie kleuren.

Specificatie Omschrijving
Aantal stukjes: 72
Leeftijdsindicatie: 5+
Afmeting: 35 x 48 cm
Merk: Crocodile Creek
© 2020 - 2021 Meester Aap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vandaag geven we 15% korting op alle schooltassen